Visszatér az Apex Legends egyik közkedvelt LTM-e a Shadowfall. Annyi különbséggel, hogy egy kicsit átdolgozták a fejlesztők és új nevet is kapott.

Évek óta meghatározó kategória a Battle Royale a videojáték-piacon. Nem meglepő, hogy idővel az EA is beszállt egy saját képviselővel, a Respawn Entertainment által fejlesztett Apex Legends-dzel. Azonnal tarolt a játék. Ugyan a Fortnite-ot nem tudta beelőzni közkedveltség terén, így is teljes mértékben elismeri az ipar a címet. Szórakoztató, pörgős lövölde, ami nemrég kezdett bele a hatodik szezonjába.

Alapvetően adott a kérdés:

Hogyan lehetnek még mindig életben a Battle Royale játékok, hisz folyamatosan ugyan azt kell csinálni, nem?

Nos, a szavatosságon hatalmasat dobnak a különböző limitált ideig elérhető játékmódok, vagy röviden az LTM-ek. Az Apex Legends-ben is vannak bőven ilyen jellegű játékmódok, többek között a Shadowfallt is ide kell sorolni, ami a legfrissebb leakek szerint hamarosan visszatérhet a játékba. Bár egy kicsit másképp, mint ahogyan elsőre játszhattuk.

Ezúttal Shadow Royale néven lehet megtalálni a kliens forrásfájljai között. A Halloweenkor esedékes játékmódban ezúttal is a rettegés és a rémisztgetés kerül reflektorfénybe. Ismét lesznek Infected karakterek, na meg pókok is fognak ugrálni a ládákból.

Hogy egészen pontosan milyen változásokat eszközöltek a játékmódon a fejlesztők, sajnos nem tudni. Bár biztosan lesz benne egy csavar, elvégre máskülönben nem látjuk az értelmét az új megnevezésnek.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×