A Crytek végre elárulta, hogy mikor vághatunk neki a gamer PC-k életét megkeserítő Crysis felújított verziójának. Egy hangulatos előzetes is érkezett.

Közel sem volt zökkenőmentes a Crysis Remastered bemutatása. A Crytek által először bemutatott videó enyhén szólva is rosszul nézett ki, a közösség pedig nem is rejtette véka alá a véleményét. Szerencsére a Crytek helyesen cselekedett és eltolták a megjelenést. A plusz időben úgy tűnik, hogy tényleg sikerült gatyába rázni a játékot, az ugyanis most már jelentősen jobban néz ki.

A Crytek néhány napja egy 8K-s képpel borzolta a kedélyeket.

Ugyan a Nintendo Switch-es verzió ütemszerűen megérkezett, a PC-s és konzolos kiadásról nem érkezett egészen idáig információ.

Most a Crytek végre lerántotta a leplet és elárulták, a Crysis Remastered verzió szeptember 18-án érkezik majd.

A játék tehát szeptember közepén, néhány hét múlva meg is jelenik. Az ára a három platformon egységesen 30 dollár lesz, tehát nem egy teljesárú tripla AAA játékként jelenik meg.

Apró rossz hír, hogy PC-re csak az Epic Games Store-on keresztül lesz megvásárolható. Arról egyelőre nincs hír, hogy esetleg később megvásárolható lesz-e Steamen vagy más online áruházban.

Ti beszerzitek majd felújított Crysis-t, vagy az Epic függőség még mindig kizáró ok?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×