Lekro három hónapja koptatja a Ninjas in Pyjamas cserepadját. Most a North-ban próbálhat újra szerencsét, ahol a régi pozícióját is visszakapja.

Hivatalos a hír, miszerint Lekro újra aktív státuszba lép. A svéd játékos május óta ül a NiP kispadján, miután az organizáció Hampus „hampus” Poser-t ültette a helyére.

A 27 éves rifler közel 2 éven keresztül erősítette a NiP csapatát, miután 2018-ban csatlakozott. Korábban más svéd gárdákban is megfordult, mint például a Fnatic vagy a GODSENT.

A North csapatában Kjaerbye helyét tölti majd be, az NiP-vel szemben viszont most nem kell majd ingame leaderként helytállnia.

Lekro már izgatottan várja, hogy elkezdhesse a gyakorlást North mezben, pláne mivel végre újra a saját pozíciójában játszhat. Természetesen a NiP-nek is megköszönte az elmúlt időszakot, és reméli, hogy még találkozik a srácokkal.

A csapat edzője árulta el, Lekronak a kommunikációval sem lesz gondja, hiszen skandinávul kommunikál majd a keret. Ez jelen esetben dánból és svédből fog összeállni.

Nem sok ideje lesz összeszoknia az új taggal a keretnek, hiszen 25-én már hivatalos meccset játszanak. A Nine to Five harmadik kiírásáig a North-nak csak néhány napja maradt.

Szerintetek jót tesz majd Lekronak a környezetváltozás?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×