A Fall Guys-os srácok egy posztban dörgölték a Riot orra alá, hogy a játékukat többen nézik, mint a LoL-t. A moba fejlesztői humorosan válaszoltak.

Hatalmas sikernek örvend az eredetileg poénnak indult Fall Guys. A Devolver Digital minden évben azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy trollkodnak egy nagyot az E3 alatt, a tavalyi azonban túl jól sikerült.

A Fall Guys annyira berobbant, hogy teljesen átvette az irányítást a Twitch felett. Rengeteg népszerű streamer kezdte el hosszú órákon át függni a játékot, miközben Steamen még egy üzenetet is ki kellett tenni, hogy nem számítottak ekkora forgalomra, szóval folyik a szerverek bővítése.

Közösségi hadviselés

Az tisztán látszik, hogy a Devolveres srácok nem számítottak ekkora sikerre. Akkor viszont ha már ennyire befutott a játékuk, még szép, hogy azt mindenki orra alá akarják dörgölni. Így is tettek például a Riot Games-szel, akiknek a League of Legends című játékát nyomta le a Fall Guys Twitch-en.

Érkezett is a Tweet, amiben megjelölték a Riot-ot, hogy közöljék velük, a Fall Guys-ra többen kíváncsiak, mint a League-re.

A Riot persze nem szívta mellre, egy aranyos képpel gratuláltak és kívántak sok sikert a Fall Guys fejlesztőinek. Azért a Teemo gombák biztosan nem segítik majd az előrehaladást.

Elképesztő számokat tud generálni 1-1 streamernél is az új cím, TimTheTatMan például a közel hat és fél órás adása alatt a következő számokat generálta:

182 ezer átlag nézővel már semmiért nem panaszkodhat az ember. Pláne ha még megfejeljük azzal, hogy emellé érkezett 78 ezer új követő és 5600 új feliratkozója is lett.

Ti megvettétek már a Fall Guys-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×