A Hitman 3 nem lesz multiplayer, a Hitman 2 co-op és kompetitív multiplayer szerverei pedig idén év végén leállnak.

A Hitman 3 természetesen rengeteg új kihívást és játékfunkciót hoz majd a franchise szerelmeseinek, ám néhány régi funkció el is tűnik közben. Ennek egy része csalódás is lehet azoknak, akik szeretnek online játszani a lopakodós játékkal. Az IO Interactive a jövőben erőforrásait a single tartalomra összpontosítja, mivel a Hitman 3 már nem kap co-op vagy multiplayer módot.

A Hitman 2 játékosai pedig hamarosan elveszítik a hozzáférést az online szerverekhez.

Annak ellenére, hogy a Hitman játékok nagy slágernek számítanak, egyesek szerint a részek és a küldetések túlságosan ismétlődők. A fejlesztők valószínűleg ezen szeretnének változtatni, amibe már nem fér bele a co-op vagy a multiplayer mód. A Hitman 3-ban egyébként visszatér a Sniper Assassin mód, de csak single-ben. A Ghost Mode, az 1v1 multiplayer mód megszűnik, és nem lesz része a Hitman 3-nak.

Sajnos azt csak később osztják meg a nagyközönséggel, hogy pontosan mikor állnak le a Hitman multi szerverei. Amit tudni lehet, hogy a Ghost Mode augusztus 31-ig érhető el, szóval nem árt sietni, ha valaki még tolni szeretné.

Az IOI nyilatkozatában az mondta: nehéz döntés volt megszüntetni a támogatást, amelyet a Hitman rajongók máshol nem tudnak elérni. A Hitman 3 során a fejlesztők teljesen másra fókuszálnak, például a VR játékmenetre. A Hitman 3 a sorozat egyik legnehezebb és legérdekesebb részének ígérkezik. Szívből reméljük, hogy a tartalom bőven kárpótol majd mindenkit, akinek hiányozni fognak a co-op és multi játékmódok.

 

A Hitman 3 2021 januárjában jelenik meg a PC-re, PS4-re, PS5-re, Stadiára, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×