Gondolom mindenki nagyon várta már, hogy barátjával közösen szivassa meg az embereket az Untitled Goose Game-ben. Eljött az idő.

A nemrég zajlott Indie World Showcase esemény alatt a Nintendo bejelentette, hogy az Untitled Goose Game olyan ingyenes frissítést kap, mely lehetőséget ad arra, hogy a játékosok co-opban, barátjukkal együtt játszanak.

A frissítés után az Untitled Goose Game teljes egésze jászható lesz a barátunkkal.

Az új kiegészítés valószínűleg még több izgalmas lehetőséget kínál azok számára, akik haverjukkal közösen szeretnének káoszt okozni, és felhőtlenül szórakozni. A frissítés a jövő hónapban, szeptember 23-án várható Nintendo Switch és PS4 konzolon.

A co-op frissítés mellett azt is bejelentették, hogy az Untitled Goose Game Switch-re és PS4-re dobozos kiadást is kap majd, röviddel a co-op frissítés megjelenése után (szeptember 29). Azt egyelőre nem tudni, hogy a frissítés megjelenik-e Xbox One-on.

 

A frissítéssel persze némi új tartalom is érkezik a játékba. Az Untitled Goose Game 2019 egyik nagy slágere volt. Különböző videojátékos díjátadók alkalmával összesen 25 jelölést és azok közül 10 díjat kapott, köztük a 20th Game Developers Choice Awards-on az év játéka lett.

A játék eladások tekintetében is igen jól teljesített, az első három hónapban több mint egymillió példány fogyott belőle, a 2019-es év egyik legkelendőbb indie címe lett. A játék új co-op frissítése és fizikai kiadása biztosan tovább növeli majd az eladásokat.

Neked hogy tetszik a játék?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×