Érdekes információkat közölt az EA CEO-ja nemrég az Apex Legends kapcsán. Kiderült, hogy még mindig tervezik a telefonos megjelenést.

Az Apex Legends napjaink egyik legjátszottabb Battle Royale játéka. Ugyan a kategóriát népszerűség terén még mindig a Fortnite uralja, a Respawn Entertainment által fejlesztett lövölde meglehetősen stabil helyet foglal el a dobogón. Az EA égisze alatt piacra dobott játék igazi meglepetésként jelent meg anno, a bejelentése után pár nappal már játszható volt. A minőség pedig magáért beszél, épp a napokban jelent meg a hatodik szezon egy teljesen új karakterrel és temérdek új játékmechanikával.

Őszre be van tervezve egy crossplay megjelenés, ami az év végére nagyobb szabású lehet, mint azt elsőre gondoltuk. Az biztos, hogy Nintendo Switch-en is elérhető lesz az Apex Legends, ám arról eddig még csak pletykákat lehetett hallani, hogy iOS és Android készülékekre is készül egy port. Az EA CEO-ja viszont most megtörte a csendet:

 

Mint kiderült, még idén szeretnék a mobil portokat legalább béta formájában élesíteni.

Ezzel egy igazán komoly piacra törhet majd be az Apex. Ugyanis itt nyugaton még nem, de keleten hatalmas ereje van a mobiljátékoknak. Nehéz elhinni, de a legtöbb bevételt termelő játékok napjainkban mind okostelefonokon játszhatók.

Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fog elsülni a mobilos verzió, addig megyünk és gyakoroljuk tovább Rampartot.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×