Alig több mint egy napja lehet értékelni a Microsoft Flight Simulator-t a Metacritic-en, máris az év legjobb PC-s játékának tűnik.

Hosszú hónapok várakozása után végre elindult a Microsoft Flight Simulator, a játék pedig nem okoz csalódást. A fejlesztők tényleg leszállították, amit a videókban és hírekben ígértek, a játék lélegzetelállítóan sikerült.

Ugyan a Liszt Ferenc Repülőtér egyelőre nincs benne a játékban, azért Magyarország így is csodálatosan fest a szimulátorban.

A rajt közel sem volt zökkenőmentes, mivel a játék erősen függ a kapcsolódó szerverektől, azok kicsit megrogytak a kezdeti órákban. Ezt szerencsére a fejlesztők hamar kezelni tudták, így nem kellett sokáig bosszankodni a technikai akadályok miatt.

A játékban ilyen szép naplementéket lehet generálni, miközben repülünk a Balaton felé – Kép: 444.hu

A közösség meg is mutatta, hogy milyen hálás a fejlesztők fáradozásaiért.

A Microsoft Flight Simulator Metacritic értékelése rakétaként lőtt ki, 93-ra be is állt.

Egyedül A VALVE által fejlesztett Half Life: Alyx maradt versenyben vele, itt szintén 93 az átlag pontszám a kritikusok szerint. A végső döntést majd a közösség hozza meg, a játékosoknak azonban még nincs lehetőségük pontozni a kihívót.

Az kétségtelen, hogy a látvány és a technika, ami a játék mögött van, páratlan. De vajon ez elég ahhoz, hogy lenyomjon egy komoly sztorival rendelkező játékot a Metacritic-en?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×