Egy Apex Legends szivárgás azt sugallja, hogy teljesen új map készül a battle royale harcok kedvelőinek. Ez a Tropic Island.

Nemrég elindult az Apex Legends 6. évada, mely természetesen rengeteg újdonságot hozott a játékba. Megjelent Rampart, megálltak a vonatok és bekerült a Crafting rendszer. Természetesen a frissítés sok olyan újdonságot is hozott, melyet már az adatbányászok hoztak a felszínre.

Így derült fény egy kódra, mely talán a jövőben érkező teljesen új Apex Legends mapra utal.

Az új Tropic Island map a fájlok között a következő kódnéven jelenik meg: „MP_RR_TROPIC_ISLAND_DESC”. A feltételezést, hogy ez egy új mapra utal, megerősíti az, hogy a kódsor pontosan olyan, mint az Kings Canyon és World’s Edge alapkódja esetében.

Az új kód közvetlenül World’s Edge mellett található, ugyanabban a map-pack mappában. Azonban ez még csupán egy kód, nem lehet semmi mást tudni Tropic Island-ról.

A játékosok többsége meglehetősen csalódott volt, mikor a Respawn bejelentette, hogy a várakozásokkal ellentétben a 6. évadban nem jön új játszható map. Korábbi szivárgásokból és történeti videókból arra lehetett következtetni, hogy a harc az Olympus nevű helyen folytatódik.

A Tropic Island elnevezésből azonban persze lehet következtetni arra, hogy ha ebből valóban kész map lesz, akkor milyen terepet kapunk. Kings Canyon és World’s Edge szintén tartalmaz mocsaras és sivatagos részeket, ám lehet, hogy Tropic Island teljesen újat hoz. Egy olyan vidék, ahol talán mindent sűrű dzsungel borít, így teljesen más módon lehet majd harcolni.

Az biztos, hogy egy sűrű növényzettel bíró környezet alaposan megborítaná a metát az Apex Legends-ben. Nos úgy tűnik, hogy ez akár még valósággá is válhat hamarosan. Természetesen hivatalos infó nincs arról, hogy Tropic Island valóban készül-e, és ha igen, mikor kerülhet be a játékba.

Te örülnél egy ilyen új mapnak az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×