Azért van abban valami jó, hogy az Epic elkezdett pereskedni az Apple-el és a Google-el. Ennek köszönhetően legalább megtudtuk, hogy mikor indul a Season 4.

Aki nem tudná, hogy mi folyik a két óriás tech cég és az Epic Games között, annak érdemes először ide, majd ide, végezetül pedig ide kattintani. Ha ezeken sikerült keresztüljutni, nagyjából már világos lehet, hogy mi történik az elmúlt napokban.

Ugyan a pereskedésnek közvetlenül nincs kapcsolata a Fortnite sztorijával, azért szemfüles Fortnite fanok kibogarásztak érdekes infókat a dokumentumokból.

Többek között kiderült, ha az Epic tudja magát tartani a menetrendhez, a Season 4 augusztus 27-én indul majd.

Ugyan mérget azért nem vennénk rá, a jogi dokumentumok egy fokkal hitelesebb forrásnak tűnnek, mint 1-1 furcsa nyom a játék kódjában. Persze aztán ezzel sem vagyunk sokkal beljebb, hiszen már megtalálták, hogy csúszás esetére is megvannak a heti kihívások.

 

Az elmúlt két szezon sok héttel a tervezett időpont után ért véget. A Season 3 ezekhez képest nagyon meg lennénk lepve, ha időben befejeződne. Persze erre csak az idő adhat választ, legkésőbb augusztus 27-én úgyis megtudjuk.

Nektek sikerült már kimaxolni a Battle Pass-t, vagy még nincs meg minden loot a megszerezhető szintekből?

×