A Fall Guys csalóját hamarabb utolérte a karma, minthogy előnyt szerezve megkaparintsa a koronát. Ennyire nem egyértelmű a győzelem ebben a játékban.

A Fall Guys: Ultimate Knockout nagyon gyorsan a nyár egyik legnagyobb slágere lett. Amellett, hogy a Twitch és a Steam oldalán is hatalmas népszerűségnek örvend, már több mint 10 millió játékost ért el PlayStation 4-en.

Kép: PS Youtube

Habár a játék megjelenését követően nehéz volt elképzelni, hogy bárki egy olyan játékban csaljon, mint a Fall Guys, az utóbbi időben mégis elszaporodtak. A cheaterek többnyire jóval gyorsabbak a játékban, mint mások, hatalmasokat ugranak, vagy éppen teleportálnak. Miközben általában az fps játékokban viszont egyértelmű előnye van a csalásnak, a Fall Guys ebben is más.

Itt ugyanis még a csalás használatával sem könnyű megszerezni a győzelmet.

Erre bizonyítékul egy koreai stremer videója szolgál, aki nemrég egy csalót talált saját lobby-jában. Mivel a csaló nagyon gyorsan túljutott az első körökön, már sejteni lehetett, hogy a meccs előre el van döntve. A szóban forgó játékos a Fall Mountain minigame során szintén szárnyalt a levegőben, ám végül olyan sikeresen csapódott neki az elemeknek, hogy egy játékos egyszerűen beelőzte és elvette tőle a győzelmet.

 

Nos, ilyen az, amikor még egy tisztességes játékos is képes kijátszani egy csalót. A Fall Guys egy olyan játék, ahol a győzelem annyi sok tényezőn múlik, hogy még csalással sem egyértelmű és elkönyvelt a győzelem. Végre egy játék, ami megmutatja a csalónak, hogy még a tisztességtelen előny sem vezet eredményre.

A Mediatonic, a Fall Guys fejlesztője persze már elismerte a problémát, és valószínűleg dolgoznak a megoldáson a csalók kitiltására. Ám addig se féljünk belevetni magunkat a játékba, és ha tehetjük, szivassuk meg a csalókat, ahogy csak lehet.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×