Óvatosan és kétszer átgondolva dobjatok el bármit a Warzone-ban, hiszen egy nemrég megjelent bug miatt simán a pálya alatt köthet ki a loot.

Néhány Warzone játékos alaposan pórul járt, mikor pénzt akarnak egymásnak dobni a metró lejáró lépcsőjén. Az első köteg pénz eldobása után észrevették, hogy a tárgy egyszerűen eltűnt a semmibe. Mikor újra megpróbálták, a pénz megint a süllyesztőben végezte.

PSA: avoid dropping items on the stairs that lead to the subway stations. They go right through the floor. We lost 5k cash to these stairs. from CODWarzone

Mint később kiderült, több játékos is járt már hasonlóan, azonban a bug nem csak ennél a lépcsőnél fordul elő. Többen más helyszínekről is beszámoltak, ahol nem szabad pénzt, sőt semmilyen tárgyat kidobni, hiszen annak rövid úton búcsút mondhatunk.

Egyesek így armor elemeket, mások fegyvereket, a videón szerencsétlenül járt játékosok pedig 5K dollárt buktak el.

Az utóbbi időben sajnos eléggé elfajultak a bugok a Warzone-ban. Nemrégiben kísértett a fegyvereket egy hatalmas anomáliává roncsoló hiba, mely az egész képernyőt kitakarta, de a láthatatlanság sem idegen Verdanskban.

Titeket melyik hiba idegesít a legjobban? Reméljük, hogy az Infinity Ward felpörög és minél hamarabb kigyomlálja ezeket a bugokat.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×