Teljes erőbedobással készül a Crytek bázisán a Crysis felújított verziója. Ugyan a megjelenés még arrébb van, ez a kép bizakodásra adhat végre okot.

Ha minden a tervek szerint történt volna, már egy ideje tolhatnánk a Crysis felújított verzióját PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. Szerencsére azonban nem így lett, hiszen az először bemutatott verzió szinte ugyan úgy nézett ki, mint a sok évvel ezelőtti, eredeti Crysis.

Időközben persze a Nintendo Switch-es verzió kiadásra került, ez azonban nyilván nem az a teljesértékű program, ami a Microsoft és Sony konzoljaira, illetve PC-re megjelenik.

„A várakozásnak hamarosan vége”

A legutóbbi Crytek posztban a fejlesztők már arról írnak, hogy a várakozás hamarosan véget ér és higgyük el, megérte a belefektetett idő. Hamarosan még több információt ígérnek, addig is viszont egy 8K-s screenshottal nyűgöznek le minket.

 

Azt ugyan nem tudjuk, hogy mikor jelenik meg a játék, erről ugyanis nem mondtak konkrétumot, 1-2 információ már napvilágot látott. Biztos például, hogy a Crysis Remastered támogatja majd a Ray-tracing-et, lesz benne Motion Blur és további vizuális élményt fokozó technológiák (SSDO, SVOGI). Természetesen javított HD és 4K textúrák is lesznek, melyeket a CryEngine 5.6 jelenít majd meg.

Ti megveszitek majd a 30 dollár körüli felturbózott Crysis Remastered játékot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×