Nem egyszerű az élete annak a játékosnak, akinek a fegyvere a Warzone-ban belenő az arcába, ezzel az egész képet kitakarva. Az IW már dolgozik az ügyön.

A múlt héten tűnt fel újra a fegyvereket felismerhetetlenségig torzító bug, mely olykor akár az egész képernyőt képes eltakarni. Az Infinity Ward végre megszólalt és jelezte, dolgoznak a hiba kijavításán.

Az Infinity Ward már tudja, hogy melyik fegyverek a pálya mely részén hibásak, ezért gyorsan fogják tudni javítani a hibát. Elmondták, amint tudják, kiadják a frissítést, ha pedig addig is bármilyen információjuk van a hibával kapcsolatban, azt meg fogják osztani a közösséggel.

Ugyan a hiba rendkívül idegesítő tud lenni, azért jó alapanyag, ha valamilyen vicces képet akarunk gyártani a Warzone-nal kapcsolatban. Erre tökéletes példa Dr. DisRespect képe, amit a Twitteren osztott meg a rajongóival.

Egy másik népszerű CoD streamer, TimTheTatman is reagált az Infinity Ward posztjára. Tim megköszönte a fejlesztők fáradozásait, miközben azért megjegyezte, nem lett volna baj, ha már múlt héten is foglalkoztak volna a hibával.

Nektek sűrűn csúfít bele a meccseitekbe ez a furcsa hiba?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×