Hosszú hetek óta zajló bizonytalanság, szervezés és egyeztetés után a MondoCon szervezősége úgy döntött, hogy a vírushelyzetre való tekintettel nem tartják meg a rendezvényt.

Napokkal ezelőtt még úgy tűnt, hogy a 2020-as Nyári MondoCon kulturális és szabadtéri rendezvényként, a bizotnsági előírások betartása mellett megrendezére kerül a Hungexpo területén. Az utóbbi időben több alternatíva kidolgozásán dolgoztak, ám a vírushelyzet miatt most végeleges döntés született.

A Tavaszi MondoConhoz hasonlóan a 2020-as Nyári MondoCon is elmarad.

„Szomorú hírt kell közölnöm, fájó szívvel, de arra jutottunk, hogy most augusztusban nem fogjuk megtartani a MondoCont. Amint a napokban írtuk is, számos óvintézkedésekkel készültünk fel arra, hogy a rendezvényt biztonságossá tegyük. Az általános bizonytalan helyzet miatt jutottunk arra a döntésre, hogy mégsem tartjuk meg most augusztus végén a MondoCont” – írta Szekeres András főszervező a közösség csoportjában.

 

Bár a rendezvény elmarad, természetesen a korábban vásárolt jegyek árát teljes egészében visszatérítik.

  • Akik online foglaltak és bankszámláról utaltak, azoknak nincs semmi tennivalójuk, visszautaljuk a pénzt a bankszámlára, ahonnan az érkezett.
  • Akik online foglaltak, és készpénz befizetéssel utalták el a pénzt, azok kérjük írjanak az [email protected] címre, és a levélben írják meg a foglalási azonosítójuk és egy bankszámlát, amire a pénzt visszautalhatjuk.
  • Akik boltban vették a jegyüket, azok az adott boltban tudják visszaváltani azt.

„Amint a körülmények lehetővé teszik, hogy színvonalas és persze biztonságos rendezvényt szervezzünk, meg is fogjuk ezt tenni. Emellett pedig arra készülünk, hogy az elmaradó con bizonyos programjait, versenyeit, online formában bepótoljuk” – tette hozzá András.

Úgy tűnik, hogy a koronavírus még mindig óriási hatással van a nagy népszerűségnek örvendő rendezvényekre. Szívből reméljük, hogy hamarosan minden visszatér a rendes kerékvágásba, és nem kell aggódunk a vírus miatt, és együtt élvezhetjük a MondoCont.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×