Guardian most jobb formában szeretne visszatérni, mint amiben utoljára láttuk őt. Ebben két fiatal mellett Adren és Dosia is a segítségére lesz.

Nagy közönségkedvenc volt itthon is Ladislav „Guardian” Kovács a Natus Vincere érában, azonban sem a rajongóit, sem pedig a képességét nem tudta maradéktalanul átmenteni a Faze-be való csatlakozáskor. Utóbbi csapatban már sosem sikerült megtalálnia önmagát, innen már csak lefelé vezetett az útja.

A Faze 2 év után komoly változásokon ment át, Guardian-től és Karrigan-től is búcsút vettek. Ugyan a szlovák AWP-s még egy rövid időre visszament a Na’Vi-ba, sőt a Flashpoint alatt a Dignitas-ban is volt beugró, a régi formájára már sehol nem lelt rá.

Az új csapata, ami most áll fel először, az OldG névre hallgat. Valószínűleg a három alapító miatt jött ez a név, Guardian mellé ugyanis Adren és Dosia csatlakozik majd. Utóbbi két játékos már jól ismerik egymást, többször játszottak együtt, sőt 2017-ben még Major-t is nyertek Zeus irányításával.

Guardian mellé maga az XGOD csatlakozik, hogy újra sikeresek lehessenek.

Az OldG felállása a következő lesz:

  • Ladislav „Guardian” Kovács
  • Dauren „AdreN” Kystaubayev
  • Mihail “⁠Dosia⁠” Stolyarov
  • Žygimantas “⁠nukkye⁠” Chmieliauskas
  • Alexander “⁠lamp⁠” Noviy

Nukkye és lamp a két kevésbé ismert tag. Előbbi utoljára a HellRaisers-ben játszott, onnan idén jött el. Lamp kicsit régebb óta inaktív, ő utoljára 2015-ben játszott versenyszerűen még a Vega Squadron-ban.

A csapat először az IEM New York CIS kvalifikáción fog együtt játszani. A felállás izgalmas, a két kevésbé ismert tag mellett a három veterántól is sokat várhatunk, lesz itt győzni akarás és tapasztalat is rendesen.

Sok sikerült kívánunk ezúton is az OldG csapatának!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×