A kanadai streamer végre hazatért, az első streamjén pedig be is robbantotta a rakétákat. Rengeteg feliratkozó és megtekintés, pedig épp csak visszatért.

A Twitch valaha volt egyik legnagyobb streamere végre hazatért. Miután a Mixer megszűnt, Shroud 1 hónap pihenőre ment, távol maradt a streameléstől és minden közösségi médiától is. Shroud a visszatérésén olyan számokat generált, amire még ő maga sem számított.

Az első órában volt, hogy egyszerre 516 ezer ember nézte a visszatérő streamjét. Ugyan még el sem kezdődött a stream, már akkor ezerrel pörögtek a subscribe-ok is. Ugyan a stream egy kis technikai nehézséggel indult, a nézők nagyon örültek, hogy a kedvenc streamerük hazatért.

„Először nem voltam zavarban, de mikor láttam, hogy egyre többen néznek, arra gondoltam, hogy én ezt nem érdemlem meg.”

Shroud a streamjében beszélt erről, ahol azt is hozzátette, ő csak egy egyszerű játékos, aki fejeket lövöldözik. A kanadai streamer 150-200 ezer emberre számított, ennyi volt ugyanis az átlagos nézőszáma mikor otthagyta a Twitch-et a Mixer kedvéért. Ezzel szemben átlagban jött össze 250.000 néző a közvetítés minden percét figyelembe véve, és szerzett 200.000 új követőt is a csatorna.

Nem csak követőkből volt rengeteg tegnap

Egy óra leforgása alatt Shroud 13 ezer ajándékozott feliratkozót kapott úgy, hogy nagyrészt nem is volt képernyőn. A legnagyobb ajándékozó a CashApp volt, ők 1337 feliratkozást osztottak ki 45 perc alatt.

Shroud és Dr. DisRespect / Kép: Dreamhack

Dr DisRespect után tehát Shroud is visszatért. A Doki a YouTube-on folytatja, míg a kanadai ex-CS:GO játékos hazatért és a Twitch-en kezd el újra streamelni. A doktor is hasonló számokat generált, őt is 500 ezren nézték a visszatérő adásán. A különbség csak annyi, hogy más-más platformon leltek új (vagy régi) otthonra.

Ti hiányoltátok az elmúlt hónapban Shroud élő adásait? Őt, vagy a Doktort nézitek inkább?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×