A napokban a Respawn bevezetett minket az Apex Legends legújabb hősének történetébe. Rampart képességeire is utalást kaptunk.

Valószínűleg nem kell már sokat aludni ahhoz, hogy végre élesben kipróbáljuk az Apex Legends új karakterét, Rampartot. A napokban a Respawn végre kiadott egy sztorivideót is a hősről, ami látszólag megerősíti azokat a képességeket, melyek korábban kiszivárogtak.

Pampart, igazi nevén Ramya Parekh augusztus 18-án debütál a játékban.

A hős képességei korábbi szivárgások szerint a következők:

  • Amped Cover: Felállít egy barikádot, ami blokkolja a bejövő lövedékeket, és növeli a mögüle kilőtt lövedékek sebzését.
  • Emplaced HMG: Lehelyez egy nagy machine gunt, melyet bárki tud használni. Nagy ammo kapacitása van, de nagyon lassú újratölteni. Ez egyértelműen Shiela.
  • Fixer: Elővéve a melee fegyvert, a csavarkulccsal meg tudunk javítani dolgokat.
  • Cover Fire: Az Amped Cover mögüli lövések sebzését tovább növeli
  • Gunner: A lerakott machine gun nagyobb tárkapacitással és gyorsabb újratöltéssel rendelkezik majd.

A nemrég megjelent videó, melyben kis történeti szál látható, a képességekre is elég egyértelmű utalást kapunk. A The Endorsement címet viselő videóban a hős Bangalore és Gibraltar társaságában látható egy szerelőműhelyben. Később, még aznap este egy titokzatos banda keresi fel Rampartot.

Ekkor láthatók Rampart képességei is.

 

A videóban látható képesség tökéletesen megegyezik azzal, amit a szivárgásból tudunk. Miközben Rampart a minigunnal lő, egy pajzsot is létrehoz maga elé. Ez nem csak blokkolja a bejövő sérüléseket, de megnöveli a mögötte lévők sebzését is.

Egyelőre sajnos azonban a Respawn pontosan nem erősítette meg a képességet, így például az ultira vagy a passzív képességre csak a szivárgásokból tudunk tippelni.

Ha minden igaz az Apex Legends 6. évada augusztus 18-án indul. Te már várod?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×