Végre egy kellemes meglepetés. Az Epic Games lerántotta a leplet az új akciós eseményéről, ráadásul nem is akárhogyan, egy ingyenes tartalommal.

Úgy fest az Epic Games is képes kellemes meglepetéseket okozni. Ezúttal nem valami hajmeresztő játékhibával, vagy a szezon végének elhalasztásával lepték meg a játékosokat, hanem egy igazi Fortnite ünneppel.

Bejelentették, hogy elstartolt a Fortnite Mega Drop időszak.

Már maga a bejelentés módja is megsüvegelendő. Mind Twitteren, mind pedig Redditen elkezdtek felbukkanni az értetlenkedő posztok és képek. Az Epic ugyanis minden Fortnite játékosnak egy ingyenes Pickaxe-et adott hozzá a felhasználójához, s a tárgy leírásába csempészték bele a Mega Drop részleteit.

Ahhoz, hogy megszerezzük magunknak a Shooting Starstaffo, nem kell mást tennünk, mint bejelentkezni a játékba. Ha ezt megtesszük, automatikusan érkezik is a gyűjteményünkbe a tartalom.

Ám ez még nem minden! Ahogy az előbb említettük, ez csak a Mega Drop időszak kezdetét jelzi. Az új esemény keretein belül rendesen megszedhetjük magunkat kozmetikai skinekkel.

Minden elem az Item Shopban és a Store-ban 20%-kal olcsóbb most egy rövid ideg.

Ez azt jelenti, hogy a V-Buckért megvásárolható tárgyakért kevesebb speciális valutát kér az Epic Games, valamint a valós pénzért megvásárolható Store csomagok is olcsóbbak lettek.

Érdemes rárepülni az új ajánlatokra!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×