Megérkeztek a Fortnite legfrissebb kihívásai. Ezúttal lekell számolnunk a játék legkevésbé kedvelt alakjaival, a Marauderekkel.

Akinek van még hátra pár szint a Battle Pass-ből, az most biztosan nagyon örül, ugyanis új kihívások érkeztek a Fortnite-ba. Végre nemcsak autókázni fogunk a szigeten, hanem ismét van miért leugrani a buszról. A kilencedik hét feladatai követik az előzők tematikáit, ismét kell ládákban kutatnunk, valamint emberekre is vadásznunk kell.

Azok, akik hátradőlve várják, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, ugyanis „úgyis csúszik a szezon vége, már hozzá vagyunk szokva”, sajnos nincsenek jó helyzetben. A napokban az Epic Games már a v14.2-es frissítést is tesztelte egy belsős szerveren, ami azt jelenti, hogy most tényleg minden a forgatókönyv szerint halad. Nagy valószínűséggel ezt a szezont időben magunk mögött hagyhatjuk és érkezhet az újabb adag tartalom.

Na, de egészen pontosan mire is kell készülni?

Sokan nem kedvelik az új NPC ellenfeleket, a Maraudereket. Ez érthető, elvégre igazán kellemetlen, amikor a semmiből előkerül egy csapat katona, akik elszántan el akarnak tenni minket láb alól. Holott közben hozzájuk sem értünk. Egy szó, mint száz, sokszor csak a baj van velük, most viszont végre leszámolhatunk velük. Eddig érdemes volt elkerülni őket, most viszont egyenesen az arcukba kell rohanjunk, ha megvan rá az esély, ugyanis jó párat le kell majd vadásszunk, ha meg akarjuk kaparintani a fejükre kitűzött komoly mennyiségű tapasztalati pontot.

Lássuk a teljes listát:

  • Nyiss ki ládákat Pleasant Parkban (7)
  • Szerezz killeket a Fortilla területén (3)
  • Tankolj meg autókat Catty Corner mellett (1)
  • Gyújts tábortüzet Camp Codnál (3)
  • Farmolj fémet Hydro 16-nél (200)
  • Végezz ki Maraudereket vagy Henchmaneket (7)
  • Végezz ki Maraudereket vagy Henchmaneket (70)

Így van, összesen 77 NPC karaktert kell eltakarítanunk az útból, ami biztosan nem 10 perc alatt fog összejönni. Már csak azért sem, mert valószínűleg a szerver túlnyomó többsége szintén ezt fogja tenni. Fel kell hát kötni a gatyát!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×