Bár az eredeti tervek szerint még idén megjelent volna az új Halo játék, a megjelenést elhalasztják. Csak jövőre játszhatunk.

Ismét egy idénre ígért játék, amit a jelenlegi járványhelyzet miatt késleltetnek.

A 343 Industries hivatalosan is bejelentette, hogy a Halo Infinite megjelenése 2021-re csúszik.

A fejlesztők szerint a késleltetést több dolog is indokolta, ezek közt természetesen a koronavírus-járvány is szerepel.

„Nehéz döntést hoztunk meg, amikor úgy döntöttünk, hogy 2021-re halasztjuk a megjelenést, hogy a fejlesztőcsapatnak elég időt biztosítsunk a megfelelő Halo élmény biztosításához. A késleltetést több dolog is indokolja, köztük a koronavírus-járvány is, melynek az egész évre hatása van” – mondta Chris Lee, a 343 Industries vezetője.

Lee hozzátette, hogy a játék sikere szempontból fontos a csúszás, hiszen a plusz idő lehetővé teszi, hogy az új Halo olyan minőségű legyen, amit a rajongók elvárnak. Annak ellenére tehát, hogy nekünk többet kell várni, talán nem egy félkész, hibákkal teli játékot kapunk a megjelenéskor.

 

A Halo Infinite megjelenését egyébként 2020-ra tervezték, az Xbox Series X megjelenésének környékén. Az Xbox Games Showcase-en bemutatott előzetes nem igazén nyűgözte le a közönséget, ami valószínűleg szintén hozzájárult ahhoz, hogy még többet foglalkozzanak a címmel.

A Halo Infinite ettől függetlenül egyszerre jelenik majd meg Xboxon és PC-n, beleértve a Steamet.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×