Kellemetlen Fortnite játékhiba keseríti meg a kocsikázni kívánó játékosok életét. Az Epic Games már dolgozik a javításon.

A napokban kerültek már elő olyan Fortnite hibák, amik javítását megígérte az Epic Games. Sőt, olyannal is találkozhattunk, amit papíron a legutóbbi frissítéssel orvosolt a kiadó, ám gyakorlatban még mindig fel-felbukkan. Hosszú idő óta a játék legújabb játékelemei, az autók hoztak ismét életet a játékba. Nem azért, mert máshol nem láttunk már ilyet, hanem azért, mert tényleg sikerült jól implementálni őket a játékba. Le merem fogadni, hogy sokan csak azért tértek vissza a játékhoz – még ha csak rövid ideig is -, mert érdekelték őket az autók és az új rádiócsatornák.

Viszont ahogy azt már a Fortnite esetében megszokhattuk, sajnos nem minden papsajt. Az autók van, hogy elrepülnek, beesnek a pályák alá, vagy ahogy többen újonnan tapasztalják: akár meg is ölhetnek minket. Nem, ebben az esetben nem arra gondolunk, hogy mások elütnek, hanem arra, hogy a saját autónk végez velünk. Felbukkant ugyanis egy glitch, ami ezt eredményezi.

 

A helyzet az, hogy láttunk már olyat, hogy becsúsztak a modellek a pálya alá, most viszont a játékosokat is magukkal tudják már vinni. A fenti videóból jól látszik, hogy egy ártalmatlan kocsikázás végeredménye lett a hajmeresztő eset.

New vehicle, new bug that instant kills you
byu/Zou93 inFortNiteBR

A tapasztalatok alapján többnyire akkor bukkan fel a hiba, ha egyszerre nagyon sok játékelemmel érintkeznek az autók. Kerítések, bokrok, falak, amikkel hirtelen nem tud mit kezdeni a rendszer és „eldobja” a járműveket, a játékosokkal együtt.

Az Epic Games közösségi koordinátora az egyik erről szóló Reddit poszt alá kommentelt is, megköszönte a hiba jelentését, s arra kérte a videó készítőjét, hogy küldje el neki a meccs visszajátszását, hogy ki tudják vizsgálni a hibát. A fejlesztők tehát már dolgoznak a javításon, reméljük mihamarabb elkészül.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×