A FIFA 21 egyik legérdekesebb újítása a stadionokat érinti. Elkészíthetjük saját arénánkat is, ráadásul igencsak részletesen.

Pár napja ledobta az atomot az EA Sports. Bemutatták a FIFA 21 legújabb előzetesét, amiből kiderült, hogy végre Puskás Ferenc ikon kártyáját is kinyithatjuk majd a csomagokból. Emellett természetesen számtalan újdonságról rántották le a leplet. Beszéltek a fejlesztők az új FUT Co-op módról, a különböző játékbeli eseményekről, na meg az is kiderült, hogy az új játékban a saját stadionunkat is elkészíthetjük.

Még mielőtt belekezdenénk az új játékelem részleteinek ismertetésébe, meg kell nyugtassuk azokat, akiket nem villanyoz fel a szóban forgó FUT Stadium. A FIFA 21-ben is választhatunk magunknak olyan stadiont, ami létezik a valóságban, a személyre szabható aréna csupán egy opció.

Mire lesz képes a FUT Stadium?

A saját stadionunkban viszont mindent mi kezelünk. Beállíthatjuk a felcsendülő himnuszt, hogy mit kántáljanak a szurkolók, speciális pirotechnikai elemekkel fűszerezhetjük az élményt, valamint még arról is dönthetünk, hogy a gólok után milyen zene csendüljön fel.

 

Az új játékelemhez érkezik egy teljesen új ritkasági kategória is. A FIFA esetében hozzászokhattunk már, hogy mindent Bronze, Silver, vagy Gold „színekkel” jelöl az EA Sports. Nos, a FIFA 21-ben lilák lesznek a FUT Stadium legritkább és legértékesebb elemei.

A kluboknak saját „becenevük” lesz majd, amiket az előre megírt kommentátori szövegekbe bele is csempésztek a fejlesztők. Ettől lesz még személyesebb az élmény, ugyanis tényleg rólunk fog szólni, amit hallunk.  A címereket, speciális mezeket és díszeket is a stadionunk stílusához igazíthatjuk majd, hogy teljes legyen az élmény.

A speciális tifók mellett a stadionunk székeinek színeit is beállíthatjuk majd. Ráadásul ezeket az arénákat online is megmutathatjuk ellenfeleinknek. A pálya vonalazása is színezhető lesz, viszont nem minden esetben láthatjuk majd, az igazán kompetitív módokban a jól megszokott fehér lesz alapértelmezett.

A FIFA 21 október 9-én jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×