Úgy tűnik, hogy a pletykák és szivárgások igaznak bizonyulnak: a Splinter Cell hőse a Rainbow Six: Siege katonája lesz.

A Rainbow Six: Siege és Splinter Cell rajongók az utóbbi időben egyre izgatottabban voltak, hiszen számos pletyka és szivárgás utalt arra, hogy az ismert Ubisoft játék hőse operátorként térhet vissza. Nos, mindez valósággá válik.

Sam Fisher, a Splinter Cell hőse az Operation Shadow Legacy során operátoraként lép a harcmezőre.

Fisher egyébként Zero kódnév alatt csatlakozik a Team Rainbow csapatához a játék 5. évének 3. évadában. A Ubisoft a bejelentés mellé egy remek kis előzetest is kiadott, bemutatva a Splinter Cell jól ismert főhősét.

 

Természetesen egy finom utalást kaptunk arra is, hogy milyen eszközzel érkezik az új operátor. Meg sem lepődünk rajta, hogy használatakor a képernyő zöldre vált. Ha a szivárgásoknak lehet hinni, akkor Zero bárhova el tud helyezni bizonyos falakba fúródó, nehezen észrevehető kamerákat, melyek természetesen éjjellátóként funkcionálnak.

Ez azonban még mindig csak spekuláció, minden a Shadow Legacy bemutatója után derül ki. Erre egyébként nem kell már sokat várni, hiszen a videó szerint augusztus 16-án mindent felfednek az új évadról, melyben ezúttal csak ez az egy operátor érkezik.

Mivel a Ubisoft korábbi tervei szerint a következő évadokban csak egy új operátort hoz be, ez lehetővé teszi, hogy az időt más típusú fejlesztésre fordítsák. Például egy replay-rendszerre, vagy mapátalakításokra.

Neked hogy tetszik Zero?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×