Érdekes taktikákra, mechanikákra és technikákra jönnek rá nap mint nap a VALORANT játékosok. Most Killjoy-ról derült ki, hogy többet tud, mint gondoltuk.

Nemrég megjelent a VALORANT első epizódjának második felvonása. A Riot Games rendhagyó módon így bontotta szét a szezonokat, de az egyszerűség kedvéért nevezhetjük második szezonnak is az aktuális ciklust. Új ügynök, na meg új Battle Pass tartalmak érkeztek, ráadásul még a rangsorolt ranglétra is frissült. Más játékok esetében ilyesmi csak szezononként történik.

Az új ügynök egy Sentinel, aki félelmetes kontrollal rendelkezik védekező oldalon, na meg after-plant szituációkban. A legnagyobb gyengesége, hogy támadás közben csak és kizárólag a célzásunkra alapozhatunk, ugyanis egyetlen valamirevaló támadó képessége sincs a német hipszternek.

Ettől függetlenül még a közösség igyekszik kihozni belőle a legtöbbet, napról napra érkeznek jobbnál jobb új technikák hozzá. Az egyik például az Alarm Botokhoz köthető.

A kis masinák felfogják a golyókat, ám cserébe rendesen vannak modellezve, így a lábuk között ha jól célzunk, át lehet lőni. Ascent B-rakóján például a lépcsőknél pontosan ezt kezdték el kihasználni az emberek, a bezúduló golyók ellen ugyanis tökéletes. Az ellenfelek szemszögéből gyakorlatilag láthatatlan pajzsként funkcionál. S míg ők azzal vannak elfoglalva, hogy hogyan lehetünk még mindig életben, már át is lőttük őket a következő körbe.

Ha tehát a jövőben Killjoy-jal tervezel lefogni egy szöget, tartsd észben, hogy az Alarm Botod az életedet is mentheti.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×