Ha bejött a videók vagy a nyílt béta alapján a Ubisoft új Battle Royale játéka, a Hyper Scape, de a géped nem elég bika, ennél jobb akciót nem találhatnál.

Az Nvidia egy szuper akcióval akar kedveskedni a Ubisoft új játéka, a Hyper Scape indulása alkalmából. A zöld csapat összecsomagolta a Battle Royale első belépőjét és a GeForce Now szolgáltatást egy rendkívül jó ajánlatba.

A különleges ajánlat keretén belül lehetőségünk van mindössze 27.45 dollárért előfizetni 6 hónap GeForce Now-ra, közben pedig megkapjuk a Hyper Scape Battle Pass-t és még további egyedi játékon belüli tartalmakat.

 

Ez már magában az Nvidia szolgáltatásért is megéri, hiszen ha csak arra fizetünk fél évig is több, mintha ezt a csomagot választanánk. Aki esetleg már előfizető sem kell aggódnia, az új opciót kiválasztva a már streamelők is megkaphatják az extra fél évet és tartalmakat.

Ezzel a csomaggal az is megkaphatja a teljes Hyper Scape élményt, aki nem rendelkezik elég erős géppel ahhoz, hogy lokálisan futtassa azt. A GeForce Now szolgáltatással Androidon, PC-n, Mac-en és SHIELD TV-n is élvezhetjük a kompatibilis játékokat.

Ti kipróbáltátok már a GeForce Now szolgáltatást?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×