Nem mindennapi jutalommal készültek egy közelmúltban rendezett lengyel CS:GO bajnokság szervezői a győztes csapatnak. A jutalom? 1300 dollárnyi kolbász.

Olykor egészen őrült hírek érkeznek a világ minden pontjáról, ha CS:GO-ról van szó. Most még túl messze sem kell menni a forráshoz, hiszen Lengyelországban történt, hogy egy verseny szervezői egészen különleges jutalommal készültek a győzteseknek.

Maciej „Luz” Buga egy tweetben számolt be róla, hogy szó szerint…

…383 ezer forintnyi kolbász volt a jutalmuk a verseny megnyeréséért.

A Tarczynski ChampionChips még márciusban volt, Luz pedig elárulta, ahhoz, hogy begyűjtsék a jutalmukért járó díjat, fél Lengyelországon át kellett utaznia.

Akár elhisszük, akár nem, a győztesek tényleg 1300 dollárnyi kolbásszal az autójukban érezhették, hogy bajnokok lettek. A Kabanos kolbász egyébként lengyel kuriózum, vékony, hosszúkás és száraz kolbász, általában sertéshúsból. A bajnokság szervezője egyébként véletlenül a Kabanos piac vezetője Lengyelországban.

Ekkora poént természetesen PashaBiceps sem hagyhatott szó nélkül. Az ikonikussá vált lengyel játékos nemrég ugyan az amerikai székhelyű Team Liquid csapatához csatlakozott, költözni nem fog, így szoros kapcsolatban maradt a hazai közösséggel.

Ugyan a nyeremény nem mindennapi, azt jó látni, hogy teljesen más profilú cégek is érdeklődnek az esport iránt. A versenyleírás egyébként is tisztán leírja, az első három csapat kap jutalmat, az viszont nem pénz formájában érkezik majd. A dobogós felállások minden tagja egyébként egy iBOX Aurora K3 billentyűzettel is gazdagabb lett.

Ti szívesen neveznétek olyan versenyekre, ahol mondjuk egy nagy értékű magyar termékcsomag a főnyeremény?

Fejléc: AFKGaming

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×