A játékosok negatív tapasztalataikról számoltak be.

Gabe Newell korábban elárulta, hogy a Half-Life: Alyx fejlesztése rengeteg erőforrást vont el a Valve többi játékaitól, de végre sikeresen megérkezett, a CS:GO fejlesztők pedig visszatértek a jó öreg Counter-Strike-hoz. Időközben viszont debütált a Valorant is, ami komoly konkurenciát jelent a Valve-nak, épp ezért sokan valami nagy dobást várnak a CS:GO-tól, ami csak nem érkezett még meg. Az viszont tisztán látszik, hogy a matchmaking részen csiszoltak valamit, ugyanis az utóbbi időben alaposan megzavarodott a rendszer.

Egy játékosnak feltűnt, hogy valahogy mindig betett a rendszer egy-egy silver játékost, ami azért érdekes, mert Master Guardian 1 (AK/Kala) rangban van az illető, így ilyennek nem szabadna megtörténnie. A poszt alatt pedig egymás után számoltak be a játékosok hasonló esetekről, a silver játékosok szintúgy, mint a magasabb rangban lévők.

Egy MGE (2AK/Dupla Kala) rangban lévő játékos elmondása szerint teljesen elromlott valami, ugyanis az utóbbi időben silvertől-global elite-ig minden létező rangot képes bedobálni a rendszer.

Egyesek szerint a sok csaló miatt zavarodott be a rendszer, míg mások szerint a Valorant-hype miatt annyian otthagyták a játékot, hogy a matchmaking nem tudja mihez kezdjen. Nos, az igazságot csak a Valve tudja, akik egyelőre nem erősítették meg a hiba fennállását, ám reméljük, hogy hozzájuk is eljutott a hír és már dolgoznak a probléma megoldásán.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×