A Cloud9 legendás lövésze, Sneaky visszatérésén gondolkodik. A közben tartalomgyártóvá és tanácsadóvá avanzsált játékos 2021-ben térne vissza.

Zachary ‘Sneaky’ Scuderi a Cloud9 League of Legends csapatának legendás lövésze és tulajdonosa. Utoljára hivatalos mérkőzésen 2018 júliusában játszott, ám akkor is a Cloud9 Academy színeiben. Azóta komoly generációváltás történt az Észak-amerikai klubnál. Sneaky streamerként, na meg a League of Legends csapat tanácsadójaként kereste azóta a kenyerét, ám úgy fest, szeretne visszatérni a kompetitív szcénába.

Ha ismerős Sneaky neve, de nem igazán emlékszel arra, hogy láttad valaha játszani, az azért is lehet, mert ő az a tartalomgyártó, aki előszeretettel öltözik be női karaktereknek és készíttet így magáról fénykép sorozatot. Volt ő már Pizza Delivery Sivir, K/DA Ahri, vagy éppen Star Guardian Xayah.

https://twitter.com/Sneaky/status/1288302551129976839

 

Többször is megjárta a világbajnokságot, s javarészt ki is verekedte magát csapatával a csoportkörből. Sajnos nemzetközi szinten nem aratott túl nagy sikert, cserébe saját régiójában sikerült kivívnia a tiszteletet. Nem egyszer lett bajnok, s ha esetleg nem jött össze a kupa elhódítása, akkor is a dobogó környékén végeztek. Közkedvelt játékos, az All-Star gálákon is felbukkant korábban.

Most viszont úgy tűnik, hogy a visszatérésén gondolkodik.

Augusztus 10-én Travis Gafforddal beszélgetett a Cloud9 LoL csapatának tanácsadója, akinek elmondta, hogy 2021-re más tervei vannak, mint amit mostanában megszokhattunk tőle.

https://twitter.com/Sneaky/status/1278214455034179584

„Jövőre aktívabban fogom keresni a kompetitív lehetőségeket. Nem térek vissza, csupán akkor, ha a megfelelő csapattal játszhatok, ám ez nem állít meg abban, hogy ne nézzek a lehetőségeim után. Ki tudja, lehet senkinek sem fogok kelleni.”

Egy biztos, Sneaky visszatérésének több ezer rajongó örülne, arról nem is beszélve, hogy lehetséges, hogy többen azok közül is visszatérnének a képernyők elé, akik már egy ideje nem követik a LoL esportot. Reméljük ismét egeret ragad Sneaky és bebizonyítja, hogy még mindig az egyik legjobb lövész az USA-ban.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×