Hamarosan érkezik™.

Noha manapság egyre több játékot kapunk meg teljesen ingyen, köszönhetően a rendkívül népszerű free-to-play modellnek és az Epic Games-nek, akik olyan ingyenjátékokkal is kényeztettek, mint a GTA V vagy a Borderlands 2. Az új AAA kategóriás játékokért persze továbbra is komolyabb összegeket kell kicsengetnünk, főleg az EA Games esetén, de jó hír, hogy a várva-várt EA Access oldala már debütált is a Steamen belül.

Megérkezett az EA Access steames aloldala / Kép: Leet.hu@Steam Store

A költözést korábban az EA egy sajtóközleményében jelentette be, ekkor tértek vissza a játékaikkal a Steamre. Egyelőre még nem lehet előfizetni, az Origin Access jól ismert csomagjaira, de már nagyon közel a rajt. Azt még nem részletezték, hogy pontosan mennyibe is fog kerülni a hozzáférés,

de feltehetőleg marad a 3,99 eurós és 14,99 eurós havidíj a basic és a premier csomag esetén.

Átszámolva az olcsóbb opcióért 1400 forintot, a drágábbért pedig 5200 forintot gombolnak le rólunk havonta.

Mindezek mellett a 10%-os kedvezmény a Steamen is szintén jár az EA játékaira. Így amennyiben megtetszik valamelyik cím, örökké behúzhatjuk a fiókunkra, máskülönben az előfizetésünk végéig tudunk csak játszani az adott játékokkal. Ezen felül egy általunk választott új EA címmel akár 10 órát is játszhatunk megkötések nélkül.

Úgy fest, az EA is rájött, hogy nem érdemes az üzleti modellből mellőzni a Steamet. Azért eltartott egy darabig…

Nem jönne jól egy új gamer egér? Nézz szét a webshopunkban:

×