Hamarosan megérkezik az Apex Legends hatodik szezonja. Nemcsak új karakter és játékelemek érkeznek, hanem pár módosítás is történni fog.

Már csak egy karnyújtásnyira vagyunk az Apex Legends következő szezonjától. Értelemszerűen a Respawn is szeretné ennek megfelelően kezelni a helyzetet, egyre több információt osztanak meg a közösséggel arról, hogy mire is számíthatunk az új ciklus során.

Ami biztos, hogy érkezik egy új karakter, Rampart, valamint egy craft-rendszerrel is színesíteni fogják a játékot. World’s Edge változásokon fog átesni, de az is elképzelhető a leakek szerint, hogy az Olympus pálya is bekerül a rotációba.

S ha már a leakeknél tartunk, az adatbányászok is gőzerővel dolgoznak mostanában, ugyanis ők is érzik, hogy napról napra érkezhetnek újdonságok a kliensbe. A Respawn persze nem szeretne mindent előre lelőni, ezt viszont a leakerek sosem vallották.

Biast12, az Apex Legends közösség egyik legmegbízhatóbb szivárogtatója igazán meglepő tweettel törte meg a csendet nemrég. Az R-99 és a Devotion neve mellé sokatmondó emojikat írt, amiket ha igazán belegondolunk, nem is olyan nehéz dekódolni.

A Devotion melletti lábnyom valószínűleg azt jelenti, hogy kikerül a speciális hordozókból és ismét elérhetővé válik floor loot, vagyis földön található felszerelésként. Az R-99 viszont Care Package exkluzív tartalommá avanzsálhat a hatodik szezon érkeztével. Ez természetesen erőteljesen rányomná a pecsétjét a játék metájára.

Persze csak azért, mert eddig mindent pontosan megjósolt Biast, még nem jelenti azt, hogy ennek az élesítése is garancia. Bár ismerve őt, valószínűleg meg fog történni.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×