Érkezik az új konzol generáció, ez pedig számtalan kérdést felvet a közösségen belül. Ezek közül párat most megválaszolt az EA Sports.

Igazán jó a napokban magyar FIFA rajongónak lenni. Ha szereted a szériát, akkor már biztosan tűkön ülve várod október 9-ét, amikor az új verzió hivatalosan is kikerül a boltok polcaira. Amitől pedig jó magyarként várni a 21-et, az az új ikonok között keresendő. Pontosabban valaki keresendő ott, aki nem más, mint a magyar futballtörténelem egyik legnagyobbika, Puskás Ferenc. Végre az EA Sports-nak sikerült elhelyeznie Öcsi bácsit a játékban, így októbertől bárki beépítheti csapatába a legendás támadót. Persze nemcsak nekünk fontos Puskás, a Real Madrid szurkolók szívében is előkelő helyen található, ugyanis egyben spanyol klublegenda is.

Ami még érdekesebbé teszi a FIFA 21-et, az az, hogy a ciklus közepén konzol generációváltás fog történni. Októberben Xbox One-ra és PlayStation 4-re fog megjelenni a játék, viszont később megérkeznek az új konzolok (Xbox Series X és PlayStation 5) és lehet rajtuk folytatni a menetelést Ultimate Teamben.

Bizony, nem hiába írtam így, ha megvásároljuk PS4-re vagy Xbox One-ra a játékot, s útközben frissítjük a képünket az új generációra, automatikusan megkapjuk majd a játék következő generációs kiadását ingyen.

A FIFA 21-et ráadásul innentől kezdve játszhatjuk majd az aktuális és az új generáción is, annyi kitétellel, hogy egyszerre nem lehetünk online ugyan azzal a felhasználóval. Vagyis játszhatunk felváltva a két géppel, csupán párhuzamosan nem lesz megengedett.

Ebből kifolyólag a piac sem lesz eltérő. Ha Xbox One-on, vagy PS4-en listázunk egy kártyát az Ultimate Team marketen, akár egy Xbox Series X, vagy PS5 játékos is megvásárolhatja majd.

Amire viszont biztosan nem lesz lehetőség, hogy generációk csapjanak össze. A PS4-es játékos nem játszhat majd PS5-ös játékossal, az pedig még mindig nem lehetséges, hogy platformok közötti csatákat vívjunk. Vagyis a FIFA 21-ből is kimarad az Xbox kontra PlayStation összecsapás.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×