Megvan még a Mac Pro 160 ezres rozsdamentes acél kereke, amit az Apple gyárt? Egy cég most lefelezte a kerekek árait! Így már insta buy, nem igaz?

Hosszú időn át vártak az Apple power-userek egy igazi új erőgépre a szemeteskuka után. Mikor a cég bemutatta az új Mac Pro-t, olyan számokat tudtak felmutatni, ami tényleg tiszteletreméltó, azonban nem csak a teljesítmény, az árak is az egekben vannak.

Az új gép két kialakításban vásárolható meg. Kapható belőle egy drágább rack verzió, illetve a klasszikus gépház kialakítású láda. Utóbbihoz opcionális az Apple 160 ezerért megvásárolható kereke, ha esetleg nem szeretnénk, hogy helyzet kötött legyen a 2 és fél milliós Macintoshunk.

Forrás: 9to5mac

Ha valaki ilyen gépben gondolkodik, annak már nem drága ez a kiegészítő. Ennek ellenére mégsem hinnénk, hogy akárki jó szájízzel vesz 4 kereket 160 ezer forintért.

Van megoldás!

Ha valakit nagyon zavarna, hogy a 2 milliós gépe nem gurul körbe a szobában, most már van olcsóbb megoldás. Furcsa, hogy erre eddig nem volt alternatíva, most azonban megérkezett az első third-party Apple kerék.

Forrás: Verge

Az OWC Rover Pro Wheel Kit a már alapból a gépen lévő talpakra csatlakozik rá, így azokat nem kell lebontani a gépről. Ugyan fékek nincsenek integrálva, egy műanyag elemet adnak hozzájuk, amikre felfekhetnek a kerekek.

Jelenleg egy szuper akció keretein belül 200 dollárért is elő lehet rendelni a terméket, melynek az ára majd 250 dollár lesz a megjelenés után.

Arról nincs információnk, hogy itthon mikor lesz elérhető, ez a termék ugyanis egyelőre csak az USA-ban lesz kapható.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×