A League 150. karaktere lett Yone, aki a halálból tért vissza, most pedig olyan képességekkel rendelkezik, ami talán már egy feltámadtnak is sok.

A League of Legends legfrissebb karaktere Yone, aki szinte rögtön Lillia érkezése után befutott. Míg a dzsungeles karakter nem lett átütő siker, Yone hatalmas tábort szerzett magának szinte már a megjelenése napján.

Miközben természetesen még senki sem fejlesztette tökéletesre a Yone képességeit, vannak bizonyos extrák, amiket jól időzítéssel kihasználva komoly előnyt szerezhetünk. Ilyen például a globális teleport funkció is, melynek segítségével sokkal gyorsabb például a haza teleportálás.

Most egy újabb extra funkcióra lettek figyelmesek a League of Legends játékosok, amiben megint az „E” képesség érintett.

Ha jól időzítve van elhasználva az „E” képesség, Yone el tud kerülni tulajdonképpen akármilyen ellene irányuló támadást.

Beleértve a Morde ultit, a már betalált Zoe altatást, az Urgot ultit és minden egyéb mást is.

 

A képesség használatának tulajdonképpen végtelen mennyiségű felhasználási lehetősége van. Yone ezzel a szó legszorosabb értelmében bármit elkerülhet, a megismétléshez pedig csak a CD-nek kell lejárnia.

Ugyan itt nem egy olyan nyilvánvaló csalásról van szó, mint annak idején, mikor Ornn „W” képessége globális sebzést okozott, azért nem ajánlott a használata. A fejlesztő Riot Games mostanában nem bánik kesztyűs kézzel a hibákat kihasználó játékosokkal, az Ornn exploit miatt például 3000 kínai profil ment a levesbe a javítás után.

Kíváncsian várjuk a Riot nyilatkozatát, hogy Yone „E” képességének extra funkciói szándékosak-e. Amíg a fejlesztők nem nyilatkoznak, mi azt javasoljuk, ne csináljatok ezzel magatoknak előnyt a meccseiteken.

Ti találkoztatok már ezzel a dodge képességgel éles meccsen?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×