Alig érkezett meg az ötödik szezon, a fejlesztők már nagyban dolgoznak a következő cikluson. Hamarosan jöhet a Warzone egyensúlyfrissítés.

Gőzerővel hasít előre a Warzone és a Modern Warfare ötödik szezonja. A temérdek új játékelem és Battle Pass tartalmak most ismét hetekre lekötik a közösséget. A szerverek néha megnyekkennek, sajnos még mindig találni csalót, na meg néha idegtépő játékhibák nehezítik az előrehaladást, mégis azt kell mondani, hogy összességében szórakoztató lett az új ciklus. A bejárható új területek nagyon sokat adtak a játékmenetnek, még akkor is, ha például a stadion területén folyamatosan hemzsegnek a játékosok.

Az Infinity Ward viszont biztosan nem dől hátra, a játékot kontrollálni, szépíteni, fejleszteni kell. Tudják ezt jól, s már készül is a következő komolyabb frissítés a háttérben. Ezt Ashton Williams erősítette meg Twitteren, valamint még részletezte is, hogy körülbelül mire lehet majd számítani.

https://twitter.com/ashtonisVULCAN/status/1293006579726348289

Jelenleg több hibajavításon is dolgozik a fejlesztőcsapat. Többek között a nem működő „Play Again” gombot szeretnék működővé tenni, valamint a fegyvereket érintő grafikai hibák is javításra kerülnek. Sőt, ezek mellett a fegyvereket is kicsit megdolgozzák, valószínűleg igyekeznek majd nagyobb egyensúlyt hozni az arzenálba, s így a játékmenetbe.

https://twitter.com/ashtonisVULCAN/status/1293010397130153984

Hamarosan kezdetét veszi a CDL Champs torna, ami az év legnagyobb kompetitív eseménye lesz. Az összdíjazás 4,6 millió dollár, vagyis egyáltalán nem babra megy majd a játék. Épp ezért okkal gondolhatták a rajongók, hogy rossz a fegyverfrissítés időzítése, ugyanis a nagy rendezvény előtt fog valószínűleg közvetlenül megérkezni a szóban forgó csomag. Williams viszont nyugalomra intette a háborgókat, olyan fegyverek fognak törődést kapni, amikkel a profik „nem játszanak”. Ez alapján az M4A1 biztonságban van…

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×