Ismét felbukkant egy kellemetlen Fortnite bug, szerencsére ezúttal nem az autókat érinti. A tűzpárbajok viszont nem lettek egyszerűbbek miatta.

A Fortnite sosem volt hibátlan játék. Viszont a temérdek tartalom, a színes játékmenet, a szórakoztató LTM-ek, na meg a jobbnál jobb lehetőségek mindig elnyomták a játék sötét oldalát. Valószínűleg a jövőben is így lesz, ám ettől még kellemetlen lehet, amikor nem várt játékhibába botlunk. Pláne akkor nem, ha Aréna, vagy más kompetitív játékmódban történik mindez.

A v13.40 megjelenése óta mindenki autóval jár. Nem elég, hogy jó időtöltés a vezetés  a szigeten, még ezt tetézi az új rádiórendszer is. Több csatornát is hallgathatunk, ráadásul minőségi zenékkel. S van még olyan friss ez az egész, hogy ne akarjon mindenki ráfeszülni a Victory Royale-ok halmozására. Ettől függetlenül akarva akaratlan belekeveredhetünk egy-egy tűzpárbajba, és ha már ott vagyunk, természetesen meg is akarjuk nyerni. Alap esetben mindkét félnek ugyan annyi esélye van győztesként kikerülni egy összecsapásból, ha minden rendben van a játékkal akkor minden a tehetségen és a tudáson múlik. Aztán gondol egyet a Fortnite és az egyik felet túlvilági képességekkel ruházza fel…

What just happened here? from FortNiteBR

Jelenleg megtalálható a játékban egy bug, aminek köszönhetően egyes játékosok egyszerűen csak átfolynak a falakon. Sokan teleport hibának is hívják, ami egyébként szintén megfelelhet a jelenség leírásaként. Fadez még egy videót is feltöltött az esetről Redditre, amire az Epic Games fejlesztői válaszoltak is:

Ugyan a hiba meglepte őket, de megköszönték a játékos visszajelzését. Epic Boaty, a cég közösségi koordinátora továbbította is azonnal a bugot az illetékeseknek, s már el is kezdték a hiba kiküszöbölését.

Reméljük mihamarabb megérkezik a gyógycsomag, ugyanis igencsak kellemetlen, amikor egy olyan játékos túr le minket, akinek már rég nem kellene játékban lennie.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×