Miközben a Warzone 5. évada megnyitotta a stadiont, egy hiba miatt egyes játékosok láthatatlanok lettek Verdansk jelenleg legnépszerűbb területén.

Talán az egyik legfontosabb dolog a battle royale játékoknál, hogy mindig gyorsan kiszúrjuk az ellenfeleket és minél gyorsabban reagáljunk rá. Ez igen nehéz lehet most egy-egy Call of Duty: Warzone játékosnak, miután egy ismeretlen eredetű glitch miatt néhány játékos egész egyszerűen láthatatlanná válik a nemrég megnyílt stadionban.

A stadion, megnyítása óta az egyik legnépszerűbb terület Verdanskban, ezért is frusztráló a legújabb hiba.

A Call of Duty League kommentátora, Joe ‘MerK’ DeLuca szintén szeret itt lootot szerezni, ám szerintem ő sem számított arra, hogy ilyen módon végeznek vele. Tegnap egy stream során a CoD játékos szótlan maradt, miután egy láthatatlan ellenfél győzte le.

Ahogy az alábbi videóban is egyértelműen látszik, az ellenfél egyáltalán nem észrevehető. Csupán a killcamból derül ki, hogy a játékos végig ott volt a szeme előtt. Vagyis, ott kéne legyen.

Sajnos jelenleg az a helyzet, hogy a stadion területén több ponton is előfordulhat a hiba, ami miatt egyes ellenfelek láthatatlanná válnak. Mivel a stadion mostanában népszerű célpont, nem lennék meglepődve, ha egyre többen találkoznának a problémával.

Szívből reméljük, hogy az Infinity Ward hamar lép majd, és mielőbb javítja a hibát. Te találkoztál már láthatatlan ellenféllel a Warzone-ban?

Valószínűleg ezek a legjobb AN-94 összeállítások a Season 5-ben

×