A PUBG Mobile készítői ezúttal sem okoznak csalódást a játékosoknak, amikor arról van szó, hogy melyik játék élményét hozzák be a PUBG világába.

Azt kell, hogy mondjuk, hogy a PUBG Mobile rajongói elégedettek lehetnek, hiszen a fejlesztők rendszeresen tesznek azért, hogy feldobják a hangulatot. Az elmúlt időben számtalan alkalommal jött létre különleges játékmód, illetve esemény, mely egy ismert játékfranchise-hoz köthető.

Nemrég bejelentették a Metro Exodus és a PUBG Mobile közös eseményét.

A bejelentés mellett bemutatott előzetes már most rendkívül érdekes kollaborációval kecsegtet, ám hogy pontosan mit is kapunk a PUBG Mobile-ban, azt csak később részletezik. Gyaníthatóan ahogy mindig, most is új limitált ideig tartó játékmódot, valamint rengeteg tematikus kozmetikai kiegészítőt kapunk, természetesen ezúttal Metro Exodus témában.

Mint tudjuk, a Metro Exodus 2035 telén játszódik, egy évvel a Metro: Last Light eseményei után.

Nem először látjuk, hogy a PUBG Mobile kollaboráció szintjén hozza be más játékok világát a PUBG univerzumába. Többek között láttunk már Resident Evil, Godzilla: The King of Monsters, Mission Impossible és The Walking Dead kollaborációt is. Ezen kívül speciális kollaborációk létrejöttek már ismert márkákkal is, mint a Bape, Alan Walker és a Yamaha, melyek keretén belül szintén egyedi skineket, outfiteket kaptunk.

Szerinted milyen izgalmakat hozhat be a Metro Exodus?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×