Egyelőre szkeptikusak vagyunk.

Manapság már egyáltalán nem tudunk fennakadni, ha valami a vártnál jóval hamarabb szivárog ki, sokan ezt ki is használják és remek marketing anyagot tudnak kovácsolni a leakekből. Ezúttal viszont egész biztos, hogy nem erről van szó, ugyanis egy meglehetősen kezdetleges gameplay videó került ki a 2021-ben megjelenő Need for Speedről.

A felvételeket az 1,1 millió követővel rendelkező BlackPanthaa tette közzé YouTube csatornáján és állítása szerint hiteles forrásból származó felvételekről van szó. Meg amúgy is, ki fordítana ennyi időt egy hasonló alfa leak készítésébe? Nos, láttunk már ennél cifrábbakat is, szóval egyelőre rendkívül szkeptikusak vagyunk a videóval kapcsolatban, viszont első ránézésre tényleg egy tipikus EA játékról van szó, ám a a youtuber szerint ezúttal a Criterion Games inkább a Burnout irányába indult el, mármint ami az irányítást illeti.

 

Őszintén szólva a látottak alapján még jó is kisülhet a dologból, elvégre még jócskán arrébb van a megjelenés. Ehhez persze egy kisebb csodára lenne szükség, hiszen az Underground 2 óta nem igazán tudtak hasonló minőséget felmutatni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×