A koncertek, filmek és közösségi játékmódok után úgy tűnik, a képregények világát is elhozza nekünk a Fortnite fejlesztőcsapata.

Őrületes dolgokat láthattunk már a Fortnite-on belül. Először a jobbnál jobb kollaborációs eseményekkel nyűgözték le a fejlesztők a játékosokat, majd jöttek a kreatív módok, a játékbeli koncertek és a Party Royale, most pedig az autók és a rádiócsatornák is színesítik a játékmenetet. Viszont úgy tűnik, hogy ennyivel nem elégszik meg az Epic, további közösségépítő elemeket kívánnak belecsempészni a játékba.

A legfrissebb leakek szerint a kliensben már megtalálható egy új funkció, a képregényolvasó alapja.

Összességében nem meglepő, mind a DC-vel, mind pedig a Marvellel jó kapcsolatot ápol az Epic Games. Az aktuális szezon Battle Pass tartalmai között ott van Aquaman, míg július 4-én Captain America csatlakozott a repertoárhoz. Vagyis már a mostani szezonban is képviseltette magát mindkét kiadóóriás. Innen már valószínűleg csak egy lépés, hogy a szóban forgó kiadók füzetei és könyvei is felbukkanjanak a játékban.

Azt még nem tudni, hogy pontosan hogyan lesznek elérhetők a tartalmak. Fizetősek lesznek-e, vagy ingyen és bérmentve lapozgathatjuk majd kedvenceink történeteit. Előbbire több esélyt látok, ugyanis a Marvel és a DC is rendelkezik olyan applikációval, amin keresztül olvashatunk képregényeket, viszont azokra is elő kell fizetni, egyiket sem adják ingyen a kiadók.

Reméljük mihamarabb kiderül, hogy mi lesz a „Comic Reader” sorsa, ugyanis biztosan sokaknak tetszene az új funkció.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×