Egy Apex Legends játékos nemrég igen szokatlan hibával futott össze a játékban. A Wingman igen nagy hatótávú fegyver lett hirtelen.

Nem sokkal azután, hogy az Apex Legends 5. évada elindult, sajnos a frissítéssel együtt több hiba is képviselteti magát a játékmenet során. Ez alapján nem kétséges, hogy a Respawn csapatának sok kihívással kell szembenéznie a közeljövőben.

Ezek közé tartozik az a legfrissebb hiba, mely a Wingmant kis túlzással sniper fegyverré alakítja.

Nemrég a Redditen SauceSRfun töltött fel egy videót, amiből jól látszik, hogy a Firing Range módban egy igen újfajta Wingman kerül elő. Egy kis lag után a játék egy 3x Wingmannel ajándékozta meg a játékost. Nem egy vizuális hiba lépett fel, ahol a scope a fegyver felett lebeg, hanem tökéletesen illeszkedett rá.

I was lagging in the range and the game gave me a 3x Wingman. from r/apexlegends

Ahogy a jelentből látszik, a Wingman elég veszélyes lenne nagy hatótávú fegyverként, hiszen a nagy hatótáv nagy pontossággal is jár.

Persze hasonló hiba már fordult elő az Apex Legends-ben, ugyanakkor egyelőre nem feltételezhető, hogy valami hasonló szándékos változás jönne a fegyverrel kapcsolatban. Persze ez nem zárható ki, hogy a nagy hatótávolságú Wingman ne jelenne meg mondjuk egy közelgő TLM-ben.

Szerinted hibáról van szó, vagy szándékos a 3x Wingman?

Ezt láttad már?

Minden, amit tudunk az Apex Legends Crafting rendszeréről

×