Élő egyenesben, az FNCS Finals-ben, rengeteg néző szeme láttára csalta le a játékot Kona, hogy bebizonyítsa, katasztrofálisan gyenge a Fortnite anti-cheat.

Sajnos minden online játékban jelen vannak a külső programmal előnyt szerző, csaló játékosok. Ezek minden esetben bosszantóak, azonban ha a játéknak valamilyen tétje van, különösen idegesítő a jelenlétük.

A Fortnite napjaink egyik legnagyobb játéka, több tízmillió aktív játékossal nap mint nap. Ezeknek a játékosoknak egy nagy része kompetitíven is játszik, azonban ők sincsenek jobban védve, mint a csak funoló társaik.

Ezt Kona, egy észak-amerikai játékos dörgölte legutóbb az Epic Games orra alá.

https://twitter.com/KonaG_/status/1292632557335351296

Kona tényleg mindent elkövetett, hogy a lehető leglátványosabb műsort hozza össze. A csalás kliense is jól látszik, a falakon való átlátás, illetve az aimbot használata pedig teljesen egyértelmű.

https://twitter.com/KonaG_/status/1292628122089615361

Azt nem tudjuk, hogy mi válthatta ki a játékosból ezt a reakciót, az viszont nyilvánvaló volt, hogy a csapata, a Team Deny nem fogja szó nélkül hagyni a történteket.

https://twitter.com/DenyGGs/status/1292622802055581697

Az Epic Games egyelőre nem kommentálta az ügyet. Ehhez valószínűleg nem is kívánnak majd mit hozzáfűzni, hiszen ahogy minden játékban, sajnos a Fortnite-ban is van lehetőség a csalásra. Ez sajnos nem újdonság. A fejlesztő ettől függetlenül folyamatosan dolgoznak az egyre hatékonyabb védelmeken, hogy mi egyre nyugodtabban játszhassunk.

Ti sűrűn találkoztok a Fortnite-ban csalókkal?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×