Kjaerbye már május végén pihenni ment, most azonban úgy tűnik, végre visszatér az aktív CS:GO pályára, rögtön a FAZE csapatához csatlakozhat

Május közepén érkezett a hír, miszerint Kjaerbye, az egykori North és Astralis játékos határozatlan időre pihenőre vonul. Akkor még azt sem lehetett tudni, hogy mikor és hol tér vissza, most azonban tisztulni látszik a kép.

Ha a híresztelések igazak, Kjaerbye a Faze csapatába csatlakozik majd, még ebben a hónapban. Az amerikai szervezet felállása már egy jó ideje instabil, ugyanis egy 16 éves próbajátékossal, Bymas-szal egészültek ki az elmúlt időszakban.

Most az ő helyére érkezhet vissza Kjaerbye, aki nem kisebb nevekkel játszhat majd együtt, mint Coldzera vagy Niko, akár már az ESL One Cologne 2020 alatt is.

A jelenlegi Faze felállás

A Faze felállása a pletykák szerint

  • Håvard ‘rain’ Nygaard
  • Nikola ‘NiKo’ Kovač
  • Marcelo ‘coldzera’ David
  • Helvijs ‘broky’ Saukants
  • Markus ‘Kjaerbye’ Kjærbye

A hírek szerint tehát a csapat további összetétele egyelőre marad, ahogy a kapitány sem változik, továbbra is Janko ‘YNk’ Paunović tölti be a szerepet.

Kjaerbye elmúlt időszaka egy vad hullámvasút volt. Utoljára az Astralis-ban láttuk őt csillogni, mikor 2017-ben megnyerték az ELEAGUE Major-t az Astralis-szal. A North-os időszakában nem alkotott maradandót, így csak abban bízhatunk, hátha a Faze-ben újra megára talál.

Ti szeretitek Kjaerbye játékát? Szerintetek lehet még olyan sikeres, mint annak idején az Astralis-szal volt?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×