Székek, egyenesen a pokol legmélyebb bugyraiból.

Újabb variánst kapott a noblechairs Hero, ezúttal a Doom rajongók kegyeit próbálja elnyerni a gyártó. Azt pedig már az elején leszögezhetjük, hogy ezúttal is remek munkát végeztek, ugyanis a szék egyáltalán nem lett túl sok. A Doom logókat ízlésesen tüntették fel, de maga a grafika is egyszerű, letisztult. A személyes kedvencem a háttámla alján elhelyezkedő „RIP and Tear” felirat, ami persze egy tárgyaláson azért már kicsit erős lenne, de nem is oda szánták ezeket ugyebár.

A Hero Doom Edition a Fallout kivitelhez hasonlóan műbőr borítást kapott, továbbá memóriahabos párnák gondoskodnak a fejünk kényelméért. A szék maga strapabíró és vízálló, aminek köszönhetően a takarítása sem nagy ördöngösség.

A szék magassága mellett a kartámlákat is szabadon állíthatjuk és egészen 150 kilogrammos terhelésig képes fogadni a vállalkozó szellemű gamereket. Az árcédula pedig egész baráti, ha azt nézzük, hogy mindössze 20 eurót kérnek a Doom licencért, így 419,9 euróra, azaz 145 ezer forintra rúg az ára a gyártó oldalán, ahol további információkat találhattok az újonnan bemutatott gamer székekről.

Ezt láttad már?

VIDEÓ: A Bethesda Game Studios legrosszabb játékai

×