Ryan Reynolds nemrég egy jótékonysági reklámban vállalt szerepet, aminek célja, hogy segítsék azokat a gamereket, akik fogyatékossággal élnek.

Ryan Reynolds közkedvelt figura, akit legtöbben talán az utóbbi években nagy sikert aratott Deadpool miatt ismernek. Persze a színész számos más filmben is szerepelt, láttuk már Pikachuként, legutóbb pedig egy videojáték NPC-t alakított, a Free Guy-ban.

A hollywoodi színész most az AbleGamers jótékonysági szervezettel küzd a közös célért.

Az AbleGamers reklámjában a közösségbe való beilleszkedésről beszél, miközben persze kiemeli a szervezet munkájának fontosságát.

 

Az AbleGamers egyébként egy olyan jótékonysági szervezet, amely különböző módon próbál segíteni a fogyatékossággal élő gamereknek, hogy problémájuk ellenére ők is minél jobban élvezhessék a játékokat. Például egyedi eszközöket készítenek nekik, amivel legyőzhetik a fogyatékosságukat a játékokban.

A reklám tulajdonképpen még vicces is, és remekül hívja fel a figyelmet a problémára. Nagyon jó látni, hogy egy ilyen ismert, valószínűleg elfoglalt színész nem csak szerepként kezeli a munkáit. Miután a Free Guy című film kifejezetten gamereknek szól, ő maga is kiáll egy gamerekért létrejött kezdeményezés mellett.

Az AbleGamers valóban nagyon jó célt szolgál, és jó látni, hogy Reynolds nevével támogatja azt. Alig várom, hogy megnézzem a Free Guy-ban. Sajnos csak decemberben jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×