Végre megtudjuk, hogy a stadion szobáiban látható furcsa számok mire is szolgálnak a Call of Duty: Warzone-ban. Természetesen még egy szobát nyitnak ki.

Elindult a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone legújabb évada, amiben többek között megnyílt a Stadion is. Azon túl persze, hogy bejárhatjuk az épületet, némi kihívással is készült az Infinity Ward. A kék színű kulcskártyákkal ugyanis három titkos szobába is bejuthatunk, igen magas szintű lootot szerezve.

A játékosok a napokban közben felfedezték, hogy a szobákban lévő számítógép további, látszólag random kódokat rejt.

Sokáig nem tudták, hogy ez mit is jelent és mire szolgál. Még azt is feltételezték, hogy a következő Call of Duty részre utal. Nos, most kiderült, az eddig kinyithatatlan tanácsterembe lehet a kódok alapján bejutni.

Hogyan juthatunk be a terembe?

A YouTuber PrestigeIsKey egy videóban mutatja be a dolog megoldását. Mint kiderült, a különböző szobákban található számokkal és szimbólumokkal lehet egy további kódot megalkotni. A helyzet viszont az, hogy a belépőkód minden egyes meccsen megváltozik, tehát nincs egy állandó kód.

A megfejtés után a teremben megszerezhetjük az ‘Enigma’ blueprintet és néhány egyéb finomságot. A rejtvény megoldása tehát rátok vár. Segítségképpen viszont itt egy videó a megoldáshoz:

 

Úgy tűnik viszont, hogy az erőfeszítés megéri, hiszen nagyon jó kis loot szerezhető. Te már bejutottál?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×