A ModernWarzone nevű Call of Duty adatbányász szerint már ebben a szezonban bemutatásra kerül a következő epizód. Inkább a bemutatás helye érdekes.

Ha a Call of Duty 2020-ról beszélünk, hosszasan visszamehetünk az időben. Már hónapokkal ez előtt is érkeztek fél információk a játékról, most azonban felpörögtek az események. Nemrég írtunk nektek róla, hogy a kiadó rejtélyes faládákat küldött ki bizonyos Call of Duty streamereknek. Ezeken szinte tuti, hogy a hivatalos bejelentés dátuma van feltüntetve, addig ugyanis nem nyithatják ki a ládát.

A Warzone pályáján is egyre több az utaló jel, mint például a felrobbant RC-XD távirányítós autók. Ezzel és a legújabb ModernWarzone által adott információkkal szinte biztosra vehető, hogy maximum napokra vagyunk a bejelentéstől.

ModernWarzone egy népszerű és többszörösen bizonyítottan hiteles adatszivárogató a Call of Duty-val kapcsolatban. A legutóbb közzétett információi szerint a Zeus kódnevű projekt a Gulag zónában lesz bemutatva. A Zeus már többszőr előkerült kódnév, szinte biztosan a 2020-as Call of Duty epizódra utal.

A képlet azonban nem ennyire egyszerű.

Aki jártas a Warzone-ban, az tudja, hogy bizony a pályán nem csak a klasszikus Gulag van, hanem egy helyszínnek is ez a neve. Utóbbi talán még életszerűbb is lehet egy leleplezésre, hiszen az 1v1-es Gulag közben nincs időnk egy új játék bemutatására figyelnünk.

Akárhogyan is lesz végre bemutatva a Cold War, nagyon reméljük, hogy nem kell már sokat várni rá. A Treyarch és a Raven már hosszú ideje készül a játékkal, további jó hír pedig, hogy a Warzone tovább él majd, nem lesz új Battle Royale a következő Call of Duty-ban.

Ti várjátok már a Cold War-t, vagy elvagytok a Warzone új szezonjaival?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×