Egy rejtélyes faládát küldött ki az Activision több Call of Duty streamernek és tartalomgyártónak. A csatolt papír a tetején elég beszédesre sikeredett.

Rendkívül közel lehetünk a következő Call of Duty bejelentéséhez. Ezt az is alátámasztja, hogy az Activision több Call of Duty videósnak és streamernek egy rejtélyes faládát küldött ki, melyet nem szabad kibontaniuk egy meghatározott időpontig.

Korábban mindössze annyi lett megerősítve, hogy a Treyarch és a Raven Software tényleg dolgozik a következő epizódon. Semmilyen további részletet nem hoztak nyilvánosságra a srácok.

Augusztus hatodikán aztán megérkeztek a csomagok a tartalomgyártókhoz

 

Maga a csomag semmit nem árul el. A doboz egy egyszerű fekete láda, véletlenszerű számokkal a tetején, mely mindenkinél más. Egyedül a csatolt papír árulkodik, ezen a következő szöveg látható:

Ne nyisd ki a ládát 2020 augusztus 10-ig.

Korábban egyszer sem fordult elő, hogy ilyen sokáig húzzanak egy Call of Duty bejelentést. Eddig az összes rész május 31 előtt be lett jelentve, így a zárt és esetleg nyílt bétára illetve promózásra a megjelenés előtt egyre kevesebb idejük van.

Természetesen ezek is csak feltételezések, biztosat csak akkor tudunk majd, ha 10-én tényleg felpattannak a ládák. Addig is kövessetek minket, hogy ne maradjatok le semmilyen hírről a gaming világából.

Ti várjátok már a következő epizódot, vagy maradhatna még egy évet a Modern Warfare?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×