Sajnos felbukkant az a bug, amitől a leginkább féltünk. A Fortnite új autói már nemcsak az aszfalton, hanem a levegőben is süvítenek.

„Hát elkezdődött…” – mondta Théoden a Gyűrűk Ura: A két torony című filmben. A helyzet az, hogy ennél az idézetnél keresve sem találhattunk volna jobbat. A napokban sokat cikkeztünk a Fortnite új játékelemeiről, az autókról. Alapjaiban változtatták meg a játékmenetet, ugyanis az Epic Games Battle Royale-ja hamarosan jobban fog hasonlítani egy GTA klónra, mint önmagára. Folyamatosan autózunk, hallgatjuk a jobbnál jobb zenéket, s néha elsütünk pár fegyvert. Tiszta Grand Theft Auto…

Ám ahogy azt a Fortnite-tól megszokhattuk, sajnos semmi sem tart örökké. Ebben az esetben a bugmentes játékmenetre gondolok. A tegnapi nap egy rövid időre felfüggesztették a fejlesztők a rádióadást, ugyanis valami gond akadt velük. Szerencsére sikerült gyorsan orvosolni a hibát, így folytathattuk a kocsikázást kedvünkre. Mára viszont kezd elhatalmasodni az autók fölött is egy komolyabb gond, ami könnyen lehet, hogy az autók átmeneti felfüggesztését fogja eredményezni.

A GTA klónból egy pillanat alatt Harry Potter szimulátort csinál egy hiba, ami lehetővé teszi, hogy a levegőbe emelkedjünk az autóinkkal.

 

Persze ez csak a kisebb gond, emellett sikerült néhányaknak rájönni arra, hogy hogyan lehet duplikálni a benzinkannákat. S ha mindez nem lenne elég, bizony előfordulhat az is, hogy flippergolyónak képzelik magukat a járművek és elkezdenek pattogni fel, s alá a pályán.

Egy szó, mint száz, nem lennénk meglepve, ha hamarosan azt jelentené az Epic Games, hogy kis pihenőre küldik az autókat, amíg szervizelik őket. Reméljük sikerült kiküszöbölni a gondokat, ugyanis rég nem volt ennyire szórakoztató a Fortnite, mint most a kocsikkal.

×