Olybá tűnik, hogy az Apple nem sokat javított az iPad Pro ellenállóságán, mivel a tesztek alapján egyértelmű, hogy még mindig úgy törik, mint a keksz.

Addig jár az iPad Pro tesztre, míg el nem törik. Tökéletes mottója lehetne ez annak a legutóbbi töréstesztnek, amit az új Apple iPad Pro 2020 esetében végeztek.

A tesztet végző JerryRigEverything szerint az Apple semmit sem javított az előző generációkhoz képest.

Zack azt is bebizonyította, hogy a legújabb 2020-as iPad Pro gyenge pontjai pontosan ugyanazok, mint a korábbi modellek esetében. Íme, a rendkívül informatív és remekül szemléltető videó:

 

Jól látható, hogy tartósság terén az Apple nem végzett valami jó munkát. Ahogy a 2018-as modellnél, itt ugyanott kapott helyet a mikrofonbemenet. Ugyanitt hajolt meg a korábbi készülék is. Jól látszik, hogy az új modell is pont ott kezd el meghajolni. Igen furcsa, hogy egy ilyen árkategóriában lévő eszköznél pont ugyanott van a probléma, mint a korábbinál.

Ugyanakkor a Magic Keyboard esetében a 2020-as iPad Pro tartósabb és kevésbé hajlik. Mindazonáltal nem mindenki vásárol Magic billentyűzettel készüléket, az ára miatt. A hajlíthatóságon és a törésen kívül a 2020-as iPad Pro ugyanazzal a kijelzővel rendelkezik, mint az elődje.

Te veszel új 2020-as iPad Pro-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×